Přítulná korespondence

Přítulná korespondence

Anotace: A Violoncello táhlými pohyby jako mé tělo obejmeš mezi stehna, samá něha.A s rozmazanými stíny začneš hrát..

Sbírka: My favorite

Slzičky rozmažou po tvé tváři stíny
stejně ti sluší víc,než kterýkoli jiný.
Nejsou ze smutku, viny
usmíváš se a přitom zalykáš.

Tak se na mě podíváš
to nejkrásnější co tvoje oči
kdy spatřily je náš
odraz v zrcadlení,
vlhkých rtů chvění,
jen chviličku do políbení.

Tak co se stalo,že se nezmůžu
na chvíli ani na slovo,
když se mi rozpíjíš před očima
a zvonivým hláskem se směješ
ani nehřeješ,jakobys nebyla.

Ale jsi a od včerejška budeš
do pozítří a dál,kam čas míří.
Tohle léto chci stát
ve tvém zrcadle,jako ty stojíš
v mém, tak často jak jen to jde
vždy s tichým přáním se ukáže.

Něžně vonící po těle hladící
ve stoje ruce oboje
A ornamenty na těle sluší ti skvěle
nerozpijí se,je to hena - ne z karamele

A Violoncello táhlými
pohyby jako mé tělo obejmeš
mezi stehna, samá něha
A s rozmazanými stíny
začneš hrát,co nedošlo jiný

...co víme jen my dva

Přítulná korespondence...

autor: Petr Z
Autor Petr Z, 28.05.2007
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...slyším medové tóny linoucí se skrze efy z oblého bříška violončela... Dík za pohlazení...

25.11.2007 20:50:00 | Judita

Jeeeeee...tak tá je náááádhernáááááááá!!!!! tak už konečne napíš viac!!!!! netušíš aká som zvedavá..zvlášť po tejto básnenke...tuším, chichi!

11.06.2007 09:26:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí