Zamčená komnata

Zamčená komnata

Anotace: ...odemknout může jen ten, kdo má klíč...:o)

Za dveřmi zamčené komnaty
schovávám v tichu a bezpečí
lásku, co sílu dává mi
překonat bolest i trápení.

Bojím se odemknout zavřené dveře,
bojím se pustit lásku ven,
vím, že chtěla by najít Tebe,
vím, že Tobě patří jen.

Dávám Ti do dlaní
od zamčených dveří klíč
a šeptám své přání potají,
kéž bys chtěl tu komnatu otevřít...
Autor Aniba, 19.04.2005
Přečteno 725x
Tipy 3
Poslední tipující: paneach, pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí