Velká proměnná

Velká proměnná

Anotace: Ještě mi v uších zní tvoje slova, ještě cítím tvůj smutek na svých rtech

Ještě mi v uších zní tvoje slova,
ještě cítím tvůj smutek na svých rtech,
zmatení myšlenek mi v hlavě hlodá,
chtěl bych tě líbat a vískat ve vlasech.
Vím, že se to vůbec nedělá!
Vím, že ti plaším reje citů.
Však pro mne jsi výjimečná docela,
ve večernim šeru i ráno za úsvitu.
Snad až se příště uvidíme,
a položíš si ruce na má ramena,
do hloubi očí vzájemně se zahledíme
a uznáme - že život je velká proměnná!
Autor Bamap, 29.05.2007
Přečteno 441x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...

03.09.2007 10:29:00 | zzlatý

Moc pěkné.

29.05.2007 10:23:00 | Flamma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí