Po růžích na oblásku

Po růžích na oblásku

Anotace: jednoduché, ale i tak možná složité...**-**

Po růžích na oblázku,
dívka na obrázku,
kráčí,
svoji košilku pláčem smáčí...

Na růžích na oblázku,
v zapomnění na lásku,
leží,
a její prvý s touhou nemoc léčí...

Na prvých růžích,
tak jedinkrát rudých,
pláče,
na obzoru její prvý pryč kráčí...
Autor Láďa, 29.05.2007
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnický lásky koncert...

29.05.2007 13:19:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí