Odcházíš

Odcházíš

Anotace: Chci tě, i když odcházíš...

Koukám na konec této věty,
koukám, jak mi mizíš mezi světy.
A všechna tvá zlá slova,
mě v duchu zraňují znova a znova.

Přehrávám si chvíle s tebou,
nejsem si jista sama sebou.
Chci zas aspoň na chvíli,
cítit tvá křídla motýlí.

Ty teď jdeš dál cestou svojí,
a já se tu sama bojím.
Je to asi mojí vinou,
že každý máme cestu jinou.

V tom jakobych slyšela z dálky 2slova,
slyším je poslouchám znova a znova.
Vítr volá slova skrytě,
2krásná slova: "Miluji tě!"
Autor Mišpule, 29.05.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jsi fakt dobrá.Tvoje výtvory se mi dost líbí.

29.05.2007 16:38:00 | Petík 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí