Obsazeno??

Obsazeno??

Anotace: ...

Přišel jeden mladý pán
a odvážil se zaťukat
na chlopeň
levé srdeční síně.

Naboural tím můj geniální plán
zatloukat, zatloukat,
nedát na sobě znát
zálibu ve vině.

Na odpověď jenom dutý zvuk
vyšel mu vstříc.
Milý pane, tady je už
dávno obsazeno...

Sedí tu jeden mladý kluk,
je to má krev a co víc,
stává se z něj mladý muž
a vše je mu povoleno.

Sedí si na střední přepážce
a kope do dolní duté žíly,
bolí to, ale já to vydržím.
Bez něj by vznikl rozsáhlý zápal
/kosti od blbosti/

Mladý pane, nedivte se prosím porážce,
my jsme už dávno pro sebe jen žili,
snad ho mám ráda a je to tím,
že jako jediný mě tehdy chápal.
Autor prostějanek, 29.05.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Holka, tak to je ono. Jak to říkala paní profesorka s tím Nerudou? :-)

31.05.2007 19:43:00 | lidus

Já tě prostě chápu,
ale nevadí ti, že v noci chrápu?

30.05.2007 19:27:00 | jehlaspichlas

haló haló...slyšíme se?:)))

29.05.2007 20:33:00 | Lizzzie

Trošku mi klouže rytmus, jinak je to hezké

29.05.2007 20:26:00 | K.ohn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí