Pírko Lásky

Pírko Lásky

Anotace: ....

Oblohou se snáší bílé pírko,
co tiše usedá na jezírko,
Je to posel smutných andělských tváří,
které slzami do tmavé noci září.

Všimne si někdo pírka nebohého?
vždyť pro jeho záchranu stačí jenom chvilka!
neviděno,neslyšeno však mizí kdesi v dáli,
kde každé slovo hluboce pálí.

Přichází bouře a pírko se ztrácí,
smutek a bolest rychle se vrací.
Láska mizí ze srdce lidí,
všude jejich bolest andělé vidí.

Proto hořce a hluboce pláči,
vždyť nad osudem lidí se tmavě mračí.
příjmout lásku za společnici svou,bylo by jednou jejich ZÁCHRANOU...
Autor xHakovaA, 20.08.2004
Přečteno 1478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí