Ještě chvíli

Ještě chvíli

Anotace: ...

Dovol mi ještě v divokém víně
ponořit se do vzpomínek.
Chviličku ještě buďme
jak voda, slunce
jak začátek, bez bolesti...
Posečkej ještě chvilku.
Chtěla bych zas sedět
v okně v horečce
se stínem Tvé dlaně na očích.
Vždyť víš
sama prostě nerada doma sedím
s mým plachým srdcem
a neodvážným.
Ach lásko
všemu by se dalo lehce porozumět
kdyby ses dovedl dívat
mýma očima.
Autor fijalka, 30.05.2007
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí