Radši nedoufám??

Radši nedoufám??

Anotace: Odcházíš?

Otáčím se za tebou...

odcházíš, já nevim kam
a když na tebe zavolám
vrátíš se?

Radši nedoufám.

Je mi tak strašně
a ty jsi bůhvíkde
když tě tolik potřebuju

cítím se zvláštně,
zas se ti omlouvám
za to že se zamiluju
a už to nepřejde.

Víš čekám stejně
ale ty nepřicházíš
nic jako jsi ty už nepoznám
sedím a popíjim sklenku vína
a skoro nic mi nedochází
jen to že mi tolik scházíš,
jen ta samota...
Autor mosquito, 30.05.2007
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká básnička, samota bolí, ale člověk si zvykne.

31.05.2007 08:51:00 | Azazen

samota je... strasna... ale ta basnicka... krasna...

30.05.2007 20:51:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí