Jsem zas sama

Jsem zas sama

Anotace: Vzpomínky na to, jaké to bylo krásné, podvodníku...

Hladils mě po vlasech, hladils mě po rukou,
hladils mě úplně všude.
Láska mi měla, v tomhle být zárukou,
teď však jen samota zbude.

Říkal jsi, že mě chceš,
žes jen mě jsi vždycky hledal.
Všechno však byla jen velká lež,
ty lhals mi, když smě do náručí zvedal.

Když na postel jsi mě pokládal
a celičkou mě svlíkal,
jen sis se mnou zahrával,
jen jsi se mnou líhal.

Potom přišlo probuzení,
probuzení do chladného rána.
On tu byl - a teď už není,
zůstala jsem zase sama.
Autor Mišpule, 30.05.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí