Mám Páju rád

Mám Páju rád

Anotace: je to láska...byla to láska...není to láska...nebude to láska.....je vůbec láska??

Tolik hluku jak se vítr valí
pošimrá tě vánek
vždyť je to přítel
vyvrací stromy
chudáci stromy
je tady?

Volám tě záchrano má
volám všechny stromy co jich tu je
snad najdu cestu bludištěm
je tam moc lidí
mám z nich strach?

Cesta duší jako labyrint?Vysvobození?
Topím se v tůni.
Ale vadí horečka a bezesná noc?
Vadí snad dětský pláč?

Ticho a mír,
krokem královny jde bohyně zkázy
a život se vrací kde byl
odchází i sny s ní
co lidé sní
o ní.

Já našel lva, co nebojí se
snad jen světla
a to červené světýlko
to zlobí
ona se na mě zlobí
není to jen klam?

Zrcadlo, zrcadlo
snad nejsi naivka.

Ona má snad jediná kouzelné lampy
A svítí mi.
Občas chodí sama.
Navštěvuje stíny a mluví s nimi.
Tak nebuď naivka.
Přece nikdy nespí….
Autor Uldor, 30.05.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš zajímavě...
věčně zamilovaný a věčně nešťastně.(?) přeju ti, ať se to brzo zlepší.

02.06.2007 00:26:00 | Ágnes

noo.. přečetla.. a místy to bylo fakt mega dobré.. ale bylo tam pár míst.. kdy mi to kulhalo..

30.05.2007 22:50:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí