Marné čekání......

Marné čekání......

Anotace: Pro Mirku z Českého Těšína. Chtěla pár řádků jenom pro sebe.....

Každý den se těšíš až telefon
zapípá zprávu, že už Tě hledá.
Ten o kterém se Ti pořád zdá,
Tvůj známý neznámý.........

K počítači zvědavá usedáš,
dnešní hra Tě málo zajímá.
Monitor mezi Vás se vnucuje,
vidíš tam jen neutrální tvář.

Z fotek víš jak vypadá,
SMS jsou Vaše slova vyřčená.
Nablízku by jsi ho chtěla mít,
přání Tvoje je těžko splnitelné.

Nikdy v životě Tě asi nespatří,
velká dálka Vás od sebe dělí.
Stále Ti jen slibuje,
že za Tebou jednou se vydá.

Něžnými slovíčky Tě oslovuje,
jsou to ta pravá pro Tebe.
Pokud na nějaké z nich zapomene,
sama je od něj vymámíš.

Noci bezesné prožíváš,
sebe sama se potichu ptáš:
,,Líbím se mu, miluje mě, chce mě?"
Pochop konečně, nikdy se to nedozvíš.

Všechny odpovědi vyhýbavé jsou
a každá novou otázku vyvolá.
Odvahu sdělit Ti pravdu,
on prostě v sobě nenajde.
Má strach, aby něco nepokazil...
Autor Modrý Adept, 20.08.2004
Přečteno 730x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí