Kradení úsměvu

Kradení úsměvu

Anotace: Kradl jsem ti z tváře úsměvy! Já kradl ti je aniž's o tom věděla

Kradl jsem ti z tváře úsměvy!
Já kradl ti je aniž's o tom věděla.
Kradl jsem se sobecky pro sebe
i když vím, že se to nědělá.

Zářivým vzorem byly,
mou učební pomůckou pro sebe
chci umět se usmívat na svět
a především lásko má na tebe!
Autor Bamap, 31.05.2007
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí