Tvé smysly

Tvé smysly

Anotace: No jo, byla nuda ve škole a múza letěla kolem ... A moje pocity k němu se vrátili ...

Posloucháš mě vůbec?
Vnímáš moje slova?
Stavíš si svou klec,
vnímej mě! Znova?

Proč nic neříkáš?
Ztratil si snad hlas?
Stále mi unikáš,
mluv na mě! Zas?

Kam směřují tvé oči?
Sledují celý svět?
Ten kolem tebe se točí,
podívej se na mě! Zpět?

Co tvé ruce dělají?
Kam jejich pohyby vedou?
Ode mě se stahují,
obejmi mě! Jednou?

A tvé srdce, bije?
Milovals mě někdy?
Já vím, pro ni žije,
zabij mě! Navždy?
Autor Nik.Mirror, 31.05.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=) pekna

31.05.2007 18:03:00 | qpal

Osud je krutý, ale jen díky tomu jsme lidi. Pěkná báseň.

31.05.2007 17:53:00 | cermik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí