najednou

najednou

Anotace: proste takovej jakejsi kec...ventilace...

najednou stoupnout si
vedle tebe mi přijde
nemožný
a jednou volbou zničit sebe
bolestný

touhou hořet a láskou
k tobě vzplát denně
přirozený
něhou oplývat laskat
neskutečný

mluvit ti z duše koulet
očima a poslouchat tebe
smutný
slyšet tě pochybovat hloubat
zničující

slyšet tvý
já nevím proč
tě mám ještě rád
smrtící
...
Autor mistake, 31.05.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím jak a nevím proč, ale líbí se mi to ...zavralo se mi to do hlavy ...

31.05.2007 22:04:00 | black_and_red

trefil ses, toto se mi líbí

31.05.2007 21:52:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí