Jiná

Jiná

Anotace: Co k tomu dodat... člověk kterej je zamilovanej (byť nešťastně) nevidí co se kolem něj děje... a mnozí ani vidět nechcou... jako já...

Jsem jiná, já to vím
a abych pravdu řekla -
vůbec se za to nestydím.

Ty říkáš, že hezká jsem
a já se ti pokouším namluvit,
že to co vidíš je jen sen.

Nejseš sám, kdo to tvrdí,
většina lidí mě tímhle názorem
poslední dobou ´prudí´.

I holky mi to začínaj říkat
a možná že se mi začíná
na lepší časy blikat.

Ale já tohle všechno nevidím
věř mi, já se za svou
neopětovanou lásku nestydím.

Za lásku k jednomu jedinýmu človíčku... promiň, já vím že už sou to skoro dva měsíce, ale nemůžu si pomoct...
Autor qpal, 31.05.2007
Přečteno 354x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí