SLUNCE v koňských hřívách

SLUNCE v koňských hřívách

Anotace: ...1995

V záplavě koňských hřív
vidím slunce prosvítat,
dnes jako nikdy zapadá dřív,
pojď se taky podívat.

Mé dlaně leží v tvých
a ty ztrácí se v trávě,
zvědavý kůň nám do vlasů dých
a sova houkla právě.

Kam půjdem dneska spát,
když se nám ještě domů nechce,
říkáš mi kytkou "mám tě rád"
a mě se věřit zachce.

V záplavě koňských hřív
vidím slunce vycházet,
dnes lásko půjdem o něco dřív,
Bůh nás bude provázet.

28.1.1995
Autor Eči, 21.08.2004
Přečteno 743x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí