Máš mě rád... jenže já tě miluju...

Máš mě rád... jenže já tě miluju...

Anotace: to snad ani nepotřebuje komentář...

Říkáš, že máš mě rád,
jen že mě už nechceš milovat.
A já pořád si držím naděje,
že štěstí se na mě zase usměje.

Vím, že se tak hrozně zraňuju,
ale svou lásku Ti stále věnuju
a chtěla bych už zase žít -
z poháru života plnými doušky pít.

Tak proč si připadám jako bych ústa neměla
a v nitru jako bych dávno zemřela?
A je to od tý doby, co má mysl ví,
že už dávno chodíš s... NÍ!!!

Stále se mi honí myšlenky hlavou
a říkají - třeba si našel skutečně tu pravou.
Takže: Hlavu vzhůru, vzmuž se, zatni pěsti,
vždyť střepy přinášejí štěstí...
/ I když sou to střepy života/
Autor qpal, 01.06.2007
Přečteno 419x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jak moc s tebou soucitim. jak moc vim, jak moc to boli...
myslim, ze jsi cetla mych Par rad do zivota - byly ode me pro me, ale taky je nedokazu porad prijmout...

02.06.2007 23:38:00 | Ágnes

veris mi? to je pekny... jenze ja sobe ne...

01.06.2007 18:02:00 | qpal

ta poslední sloka je moudra...verim ti ji a souhlasim s tebou...

01.06.2007 15:20:00 | Gabriel - Sinóda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí