mám strach

mám strach

Anotace: ...

po každém dnu
když šel jsem spát
těšil jsem se na další várku snů
v každém začalo se mi zdát
jak držím tebe za ruku
jak dávám ti polibek
jak koukáme na vodu
co plna je rybek
voda říkala
že láska je již plnou
rybky říkali
že jakoukouli změnou
a rákos zašuměl
že dva lidé zemřou
zdálo se mi v dalším snu
jak roním za slzou slzu
jak pláču
ruce naše již nedrželi se
už neseděli jsme tam
a já polibek neměl komu dát
takhle rybník to říkal
už jen sám tam mohu stát
a naříkat jak je ten život krutý
jaké zvraty
z ničeho nic se mohou stát
věděl jsem že začnu umírat
jen že v tom sny se přestaly zdát
a já byl rád
jen že teď
když vidím jak kolem mě projdeš
jak pohled pošleš
mám strach že pžíjde dežavi
i když kdo ví
jen že mě už jen ten sen bolí
mám srach
mám strach
bojím se toho
i když vím že tě miluji
i když vím že ty jsi to nej
mám strach
Autor Mirusek, 01.06.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí