Pro lásku

Pro lásku

Anotace: Pro nejistou lásku dala jsem duši v sázku.

Pro tu touhu po těle
kdy poznáváš mě nesměle.
Pro tu touhu po dotyku,
pro tu vášeň bez ostychu.

Pro to co jsme nechtěli,
pro místo mezi anděly.
Pro místo v srdci lásky svojí,
pro ten sladký pohár podobojí.

Pro zakázané ovoce,
pro pohlazení po ruce,
pro tvoje rty hladové,
pro ty noci... vášnivé.

Pro ten pocit milování,
pro pocit, že jsme si dáni.
Jeden vesmír pro mě a tebe,
jeden vesmír - naše nebe.

Pro tebe a tvoje snova,
pro vyznání naše snová.
Pro naše spojená těla,
aby lásku nezapomněla.

Pro to, abych tě mohla mít,
abych měla v srdci klid,
a abych s tebou mohla být.
Pro to všechno chci žít.
Autor Mišpule, 01.06.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí