Omyl

Omyl

Anotace: Ten pocit je fajn.. ale jen chvíli..

Bylo to krásný a je to pryč.
Ty jsi teď s jinou, já cítím chtíč.
Proč všechno není jako dřív?
Hezké večery a zprávy chybí mi moc,
nemám sílu říct tomu všemu provždy dost!

Moment..
Stal se omyl.
Já k Tobě nic necítím a jdu si užívat
jako nikdy dřív..!
Autor Bechy, 02.06.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyprdni se na něj. Nestojí ti za to.;)

05.06.2007 13:45:00 | anděl s modrými křídly

Tohle je šílený. Jednou miluješ, pak nenávisíš...k zbláznění!!

03.06.2007 17:15:00 | Marylin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí