Osud

Osud

Anotace: zalezi na osudu?

Osude ty,který přeřízl jsi mi žíly,
osude ty,který zavraždil jsi mé sny.
Osude jen pro tebe jsme žili,
a ty jsi ukončil naše dny.
Autor Barunka_, 02.06.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí