Kdepak jsi?

Kdepak jsi?

Anotace: ?

Po světě chodit a jen tebe hledat
s myšlenkou jedinnou-stebou se shledat.
Prožít půl života a druhou jen snít
bože to nechci, takhle tu hnít.

Miliony lidí v opuštěné době,
miliony tváří a žádná nepatří tobě.
Tak hrozně slov a žádné mi nestačí
prosím už přijď a to mi postačí.

Přijď a buď už navždy se mnou
budu moc ráda, a ne jenom jednou.
Pevně me obejmi a nikdy mě nepouštěj
miluj mě, a lásky se dopouštěj
Autor cestovatelka, 03.06.2007
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí