LOVE

LOVE

Anotace: Anotace

Když zadívám se ti do očí,
když podívám se na nebe,
svět se kolem mě točí.
Pak se podívám na Tebe,
ty i věnuješ ten nejkrásnější úsměv na světě,který jsi ještě nikomu nedal.
Pak podívám se na nekonečné moře,
Zalezu do domu bojím se té nepřestávající bouře.
Pomyslím na tebe,je mi líp,
chtěla bych tě líbat víc a víc.
Prosím aby ten okamžik ,kdy jsme byli spolu nikdy neskončil.
Ale není to možné.
Kdybych uměla cestovat v čase,chtěla bych být tam,kde jsme se poprvé políbili.
Ani nevíš,co cítím a co prožívám,když tu nejsi...
Autor AnGiE-AnGeL, 03.06.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dáákuujem:-D

04.06.2007 15:08:00 | AnGiE-AnGeL

krásné!! = )

03.06.2007 14:49:00 | aoj!!

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí