Balada snad sonet....do známa malé sladké krásky

Balada snad sonet....do známa malé sladké krásky

Anotace: ....objímáš a líbáš její rty...miluješ ji...není pochyb....teď už jen stačí myšlenka smělá..ano,polapil si svět...ta malá,sladká dívka...co rty její okoušíš snad každý den...jen s ní se staneš světa znalý

Miluj,jak jen milovat Tvé srdce stačí,
přec MY života jsme hráči!

Slíbej slzu,
co padla pro Tebe,
obejmi znovu tu malou,
urvi kousek sladka pro sebe.
Ukradni kouzelný to úsměv,
aby hřál Tě na prsou,
jen ten je vítěz,
který bojuje pro tu svou.

Svou....lásku,
zda libo je nazvat ji takto,
má tisíc jmen,
však znáš to.

Na tisíc tváří,
tisíce jmen,
ale jedna je Tvá jen.

Jen jedna....
Jen jeden úsměv
urvat si tak smíš,
který z nich to je?
Nestyď se však víš.
Jen jednu slzu slíbnout
dovolit si můžeš.
Jen jednu ženu z davu vyjmout....¨

teď teprve........

s ní všechno zmůžeš.

Okamžik,
jen krůček malý.....
tak přiznej se....
teď teprve spolu s láskou
jsi světa znalý...
Autor Haydée, 03.06.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná balada, komu je asi tak adresována?..:))..Však mi víme, Andrej..:))

04.06.2007 20:20:00 | The Mirror Pool

Děkuji...Tvého názoru si moc vážím:)

03.06.2007 21:05:00 | Haydée

Lásky plná milostná balada...

03.06.2007 21:00:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí