Hřbitov mých lásek

Hřbitov mých lásek

Anotace: Kde končí naše lásky???

Mám ve své duší hřbitov
a všechny lásky leží tam,
leží tam vedle sebe
a přesto každý sám.

Někdo měl skvostný pohřeb
i věnec „vzpomínám“,
někdo odešel tak tiše,
že jeho odchod nevnímám.

Možná si jednou lehneš
tam pěkně k nim,
ale dneska vím,
že tě ještě nepustím…
Autor Keilanne, 21.04.2005
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí