Lákání

Lákání

Anotace: a zase ta anotace

Pojď ke mně anděli, budem si hrát.
V půlnoci potají,
se ručičky potkají.
V lese, na mechu navěky spát.

Vem s sebou kousíček modrého z nebe
Dávno jsem zapomněl,
že jsem ho taky měl.
Ach jak ta černá zem do nohou zebe.

Dotknout Tvých křídel je touha má celá
Já kdysi létal jsem
nad zemí nad lesem
než v ohni zrady, ta má uhořela.
Autor Honzeek22, 04.06.2007
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozvi na zem anděla,
ať se můžu vybrečet
do jeho hebkých křídel,
než sýček
do noci zahouká.

30.11.2007 11:59:00 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí