Jedna milostná

Jedna milostná

Anotace: ...

Pěním a sténám
zatímco mořem obléváš světská pobřeží.
Oheň vzplál,
přec doutná a jednou dohoří.

Samota a žal.

Vše, co bylo mi drahé
s ranní tramvají utichlo;
v mámení snovém
mé srdce vydechlo..
Autor Norah Szankot, 04.06.2007
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná kdyby se ta druhá strofa nerýmovala...

30.08.2007 22:12:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí