Letní bouřka

Letní bouřka

Anotace: ..........

Za letního večera
blesky zdobí nebe,
za letního večera
jsem ztratila kus sebe.

Tebe jsem ztratila,
mé srdce uhořelo,
nikdy jsem nezjistila,
co a proč nás rozdělilo.

Teď sama v dešti utíkám
celá uplakaná,
své hořké slzy polykám
a přeju si dožít se rána.

Má duše zaplavená bolestí
pláče,chce tě zpět,
já stále přemýšlím,co to je štěstí
a proč dokáže ublížit pár vět.

Utíkám v bouři po poli,
pláču a myslím na tebe,
míjím strom a za chvíli mě nic nebolí,
to má duše stoupá do nebe.
Autor andynka.n, 04.06.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jéé...já bych to vyřešila kapičku jinak...smííích:))ale nesmí se to přehánět:)vím co mluvím...dneska už jsem po minulým týdnu fakt nemohla ani stát a ani dýchat:)a lidi,kvůli kterým to bylo mi jen řekli,že se nemám furt tak chlamat:))kde berou tu výdrž??:D

04.06.2007 20:00:00 | Katka Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí