Báseň z lásky

Báseň z lásky

Anotace: NJN, srdci občas neporučíš...

miluji tě,
a vím, že nesmím,
miluji tě,
v noci pro tebe nespím!

své srdce jsem ti dala,
ty o tom nevíš,
láska pro tebe ve mne vzplála,
ty zeď nevědomky stavíš!

nechci tě nutit k lásce,
nechci by ses mi vyhýbal,
nevím ani jak máš se,
chci jen by do očí ses mi podíval!

tvůj úsměv je mi vzácnější,
než kapičky rosy,
neznám obličej krásnější,
než tvůj, však kdo jsi?

jsi ten, koho miluji,
jsi ten, co mě nezná,
jsi ten, pro koho maluji,
jsi ten, kdo spí ve hvězdách!

tři roky čekám,
jako sup kroužím,
dělám, že tě neznám,
však po lásce tvé toužím!

kdybys tak alespoň mě jinak viděl,
pochopil a promluvil,
hlavně chci abys věděl,
co k tobě cítím!

snaž se prosím přítelem být,
jen o to tě prosím,
tvůj úsměv mi stačí, co více chtít,
stačí, že v srdci tě nosím?!!!

nechci by ses mi vyhýbal,
chci přítele mít,
jako kamarád aby sis se mnou povídal,
já budu jen snít?!!!
Autor PrincessTerinka, 04.06.2007
Přečteno 867x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, to by si měl přečíst, ale i tak. Myslíš, že by to pochopil??
Jina moc hezké....:-)
Dávám nejlepší hodnocení...:-)

12.06.2007 08:35:00 | IrisIsabela

jsem zmatená

04.06.2007 19:44:00 | K.ohn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí