Být milován

Být milován

Anotace: :)

Člověk, který miluje,
a je milován,
se smrti nemůže bát!

Den ode dne je větší, či menší,
sic popohnán,
den ode dne je se smrtí větší kamarád!

Já kvůli lásce umírám každý den, hodinu, minutu, vteřinu
hledám lék sladkého zapomenutí ...
Autor crazyrebel.13, 04.06.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec je hezký.

04.06.2007 19:40:00 | K.ohn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí