Naposledy ...

Naposledy ...

Anotace: :(

Ještě jednou bych ti chtěla podlehnout,
odhodit zábrany, co ničí tenhle krásnej svět ...
Být ti útesem naděje!

Naposledy tě políbit,
naposledy tě pohladit ve vlasech,
zatancovat si na poslední píseň ...
Uronit pár posledních slz,
a jít každý svou cestou životem ...

Zničit pouto, co mě drží u tebe,
vzlétnout z hnízda a nepřemýšlet nad tím, co teď ... !
Autor crazyrebel.13, 04.06.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása vesmírná

04.06.2007 20:00:00 | Taya

Tak leť, nečekej a leť hned, život je krátký na čekání... :)

04.06.2007 19:42:00 | Dreamer.max

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí