Sbohem, lásko!

Sbohem, lásko!

Anotace: Odchod lásky bolí. A proto nechci, aby se už vracela...

Kdo tu hradbu postavil?
Kdo rozloučil naše srdce?
Ten někdo nám čas zastavil,
vzál nám eso, dal nám svršek.

Tvé srdce es mi vzdaluje,
na obláčku odpluje.
Měla jsem být tvoje paní
a kam teď pluješ? Za ní?

Opustil jsi mě kvůli touze skrytý...
Ale co city?
Uvnitř mě cosi prasklo.
Vždyť ty se přeci jen tak neztrácej!
Anebo ano?

Sbohem, lásko!
A už se nevracej!
Autor Mišpule, 04.06.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

správně!!! nechce - nemá - jeho mínus!!! neví o co přichází, že?!
;o)

04.06.2007 23:04:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí