Hroutíš se...

Hroutíš se...

Anotace: Nemám z toho nejlepší pocit...ale je neuvěřitelně silnej...

Představy se hroutí
jako chatrnej domeček z karet
ohýbá jako proutí
co čerstvě bylo utržený

Hroutí se všechno cos udělala
všechny plány
snad proto, že jsi věřit přestala
v života klamy

Hroutí se Ti svět
mysl nechce poslouchat
jako stávka za malý plat
co zítra snad přejde

Hroutí se Ti život
jako na smrtelný posteli
osamělý odpoledne plný prázdnoty
co do zajetí dobré síly dostali

Ztratila jsi se ve stránkách
knihy osudu
v proděravěných zátkách
vín sudů

Připadá ti, jako bys byla přizpůsobená
čekat na něho navěky
neodbytná jako rýma senná
jako nepřekonanetlný strach
z divoké řeky

Jako bys jen mohla chodit
po schodech nahoru a dolů
samotu za ručičku vodit
slyšet šustění molů

***

Budeš čekat dál
v hotelu lásky, sama
najednou bude k ničemu celý sál,
když je tu jen jediná dáma.
Autor mattoni.uz.neni, 05.06.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí