Pro tebe

Pro tebe

Anotace: básnička ze srdíčka

Mé srdce bije jen pro tebe,
já bojím se ti říct,
snad pro neúspěch či strach.

Za kousek tebe celý svět bych dal.
Pro tvůj pohled,snad vrahem bych se stal.

Jsi kostka,
cukru co můj život osladí,
jsi ruka,
co zjizvenou tvář pohladí.
Jsi anděl.
Nemohu bez tebe žít.
Autor Beer, 05.06.2007
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí