Odpusť mi ...

Odpusť mi ...

Anotace: Nejde vrátit čas ...

Tak jako se lidé bojí noci,
tak jako láká je sluneční svit,
tak mě máš ve své moci,
tolik tě toužím políbit!

Tak jako myšlenky mi k tobě odletí,
tak jako si cestu stromy musíš klátit,
umírala bych v tvém objetí,
tak bych to chtěla všechno vrátit ...
Autor crazyrebel.13, 05.06.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí