ranní přáníčko

ranní přáníčko

Anotace: ...

Dřív než očkaTvoje milá,

přivítají tento den,

někde probouzí se víla,

která dosnila svůj sen,

dříve než své malé tůňky,

vysvobodí z plůtků řas,

uvidím v Tvých tvářích důlky

krásný den ti přeji zas.

At Tvé kroky tančí

celý den svou lehkostí,

políbení lásko milá

posílám ti s něžností...
Autor chalcedon, 05.06.2007
Přečteno 901x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kdyby mi to tak někdo řekl po probuzení...

07.06.2007 21:59:00 | W.O.K.O.

Super. Ještě někdo umí rýmy. Prima. Hezké je to.

05.06.2007 22:24:00 | MalaIzis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí