Beznaděj

Beznaděj

Anotace: co dodat...

Má láska neuvadá jak růže,
kterou jsem Ti nedávno daroval.
Vím, že teď už mi nic nepomůže,
abych se s tím jenom tak vyrovnal.

"Jsem ta, která dlouho miluje Tě."
Řekni, proč mi ta slova nepovíš.
Já nechci dál žít na tomto světě,
jestli Ty o mne vůbec nestojíš.
Autor j.i.ř.í.k, 06.06.2007
Přečteno 435x
Tipy 1
Poslední tipující: Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak krásně zoufalá..

07.06.2007 19:26:00 | Lucijena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí