Už nikdy nepoznat samotu ...

Už nikdy nepoznat samotu ...

Anotace: Bla bla bla :)

Už nechci abys byl jen snem,
Chtěla bych abys jen mým chtěl být …
Řekni:
"V dobrém i zlém …
Chci si tě vzít!"

Až vyslovíš tyhle magická slova,
Já místo souhlasu tě políbím,
A líbat tě budu zas a znova …

Miluju tě Kubíčku,
Jsi kus mého života,
Přijď ke mně,dej mi hubičku,
Ať v mém srdíčku už nikdy nezavládne samota!
Autor crazyrebel.13, 06.06.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí