Tam, kde je peklo!

Tam, kde je peklo!

Anotace: Bla bla bla

Když zemřeš, zemřu s tebou ….
Přejdu přes ten práh,za kterým není nic …
Budu se brodit světlem, tmou
Nikdy nebudu už chtít víc!

Víc než je slušné žádat,
Víc, než by se slušně řeklo …
Spolu do hlubin padat,
Někam tam, kde je peklo.

Někam tam spadneme dolu,
Někam, kde každý má své místo,
Hlavní je že budeme spolu,
A budeme si blízko …
Autor crazyrebel.13, 06.06.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí