Chci jen tebe

Chci jen tebe

Anotace: název mluví za vše....

Děkuji za to, že tu můžu žít,
vedle tebe aspoň chvilku být,
Děkuji...

Jsi jako oaza uprostřed vyprahlé pouště,
tak rád tě vidím.
Jak pianista potlesk za svůj výkon,
tak rád tě slyším.

Proč necítíš to samé??
Možná nejsi ta pravá???
Chci tak moc??
Když chci jen tebe.
Autor Beer, 06.06.2007
Přečteno 759x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí