Děkuji jen tobě

Děkuji jen tobě

Anotace: básnička o holce, kterou mám strašně rád

Včera jsem chtěl všechno skončit,
ze skály či z mostu skočit.
V očích slzy, na duši šrám,
už přes zábradlí se nahýbám.

"Nedělej to a pojdˇ sem"
uslyšel jsem za sebou.
V tu ránu byl smutek v dál,
já našel koho hledal.
Někoho kdo o mě stojí,
koho mé rány stejně bolí.

Jen kvuli Tobě žiju dál,
udělám vše, abych Tě nezklamal.
Chci být jen s tebou,
chci si tě hýčkat,
chci usínat, přitom na Tebe se dívat.

Jsi jediná kdo se neotočil zády,
když mi život zavřel brány.
Dostal jsem šanci v podobě tebe.
přísahám já miluji Tě.
DĚKUJI TI ZA MŮJ ŽIVOT
Autor Beer, 06.06.2007
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí