Go to hell!!

Go to hell!!

Anotace: k tomu se nedá nic říct

Nenávidím tvoje slova, který mi spát nedají,
nenávidím tě zas a znova, a slzy se mi kutálí,
slovo: to byl jen flirt,mi úsměv vytrácí,
si jen další parchant, kterýho teď nesnáším...

Všechno bylo skvělí, teď přátelství si zničil,
mohlo to být větší ale ty jsi to pohřbil,
víš ono je pravda to co se říkává:
nenávidět můžeš jen toho,
koho nemiluješ či stále miluješ,

Nenávidím tvůj úsměv,
tvoje ruce,
tvůj dotek,
tvůj polibek lásky?

Víš co ty parchante?
prostě Go to hell!!
Autor Mispul, 06.06.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je jich plný svět..
nevím jak se do toho pekla vůbec vejdou...

06.06.2007 19:00:00 | Žqáry

"nenávidět můžeš jen toho,
koho nemiluješ či stále miluješ"
... úžasná pravda!!!

06.06.2007 18:15:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí