Oči

Oči

Anotace: Vzpomínka na jednu slečnu

Tvé krásné oči –
tím nejčarovnějším jasem hoří,
a když chci ten poklad dobýt,
vždy přání mé se v niveč zboří.

Pohled do nich mě vždy omámí
a marné je mé konání
jejich moci uniknout,
v tvé náruči procitnout.

Dvě studně hluboké,
jež plněny jsou čistotou,
staly se mi osudné
a v mém srdci vzpomínkou,
co radost mi daly,
navždy se staly.
Autor G30R63, 06.06.2007
Přečteno 544x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezke.

06.06.2007 23:22:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí