Snubní Prstýnek

Snubní Prstýnek

Anotace: Je to malé, kovové, děravé, kulaté a tolik to znamená...

Ty poklade kulatý,
kolik toho znamenáš?
Ať už zlatý nebo drátěný,
kolik příběhů prožíváš?

Pradávný symbole,
snubní prstýnku.
Kolik toho v sobě ukrýváš?
Co mi přineseš do vínku?

I já tě chci dát své lásce
a napořád, ne krátce.
Kde tě mám hledat?
Na lavičku pod stromy s tebou chci sedat.

Jsi jen kouskem hmoty
a tolik toho znamenáš.
Jen se bojím odmítnutí.
Symbole lásky na prstě ovinutý.
Autor G30R63, 07.06.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

byly dva, kousky žlutého kovu
stočené do kulata,
jeden byl větší
a oba měly stejné tetování,
zůstal jen jeden,
ten větší,
menší se někam odkutálel,
byl přece kulatý...
****
(trapný pokus o pohádku)
Jiří senior

07.06.2007 07:11:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí