Ruce

Ruce

Anotace: ...

Tolikrát tě mé ruce hladily po tvářích
a ty ses vždy usmála tak hezky.
Snad nespáchal jsem hřích.
Ještě včera se mé slzy ve světle tvých očí leskly.

Mnohokrát tě mé ruce vískaly ve vlasech
a já viděl tvůj výraz spokojený.
Jako když vánek poletuje po klasech
jsem chtěl být tak jemný.

A občas mé ruce osoušely oči tvé
a já si bral celou tvou bolest.
Myslel jsem, že překonáme i časy zlé.
Myslel jsem, že společnou cestu můžeme nalézt.

Snad stokrát tě mé ruce objímaly
a pak jsme se tiskli k sobě.
A potom dlouze líbali.
Ale ty časy už leží v hrobě.

Teď se na ty ruce dívám
a vím, že by tě nepodvedly.
Svou lásku chtěly ti vyznat,
ale říci ‚Miluji Tě‘ nedovedly.
Autor G30R63, 07.06.2007
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opraf sy hrupky :o)))
----
Jinak je krásně něžná a prožitá.

09.07.2007 18:57:00 | Hannazka

:o))

24.06.2007 08:56:00 | Bíša

tak krásná, lehká, něžná...

07.06.2007 09:53:00 | ona

moc krásné a hlavně něžné , moc se mi to líbí :-) Kavec

07.06.2007 09:02:00 | kavec

...oči promluví k duši,
ruce k tělu a ústa k srdci...
...slovy nešetřit!
***
Jiří senior

07.06.2007 07:20:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí