Lež (!)

Lež (!)

Anotace: sonet o upřímném doznání... ;))

Lež (!)

Je mnoho neupřímných slov i vět,
významem pouhých prázdných tupých rčení.
Ztrácejí sílu svého předurčení,
tak jak já „miluji tě“ vzít bych měl zpět

Tu pravdu ti do očí říci smět,
že vzájemná ohnivá těl chvění
(v posteli upřímnosti dnes již není)
ach asi provází fráze ta hned.

Lhát asi stále dál budu má krásná,
rozkoší totiž užívám si s tebou
co nabažit se jich nemohu stále.

Ta slova dvě říkat neustále
já budu jen, abych tě získával,
že noci bez tebe strašně zebou…
Autor Dermgen, 22.04.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí