Má malá Terulinko!

Má malá Terulinko!

Anotace: Asi nebude nejlehčí pro čtenáře najít v tý básni rytmus, ale on tam je, jen to správně přečíst... Zkuste Nohavicovo "pane prezidente"

Má malá Terulinko!
Kdyby jen tušila si.
Jak mi chybí tvý rty, tváře, noc, oči a tvý rezatý vlasy.

Nevím jak ti to říct.
Jsem skoro jako dítě,
když skládám básničku, abych Ti najevo dal, jak moc miluji Tě.

Jenom Ty dobře víš,
jaký jsou moje city.
A proto říkám tu,
že hezčí než sluníčko... pro mě jsi TY.

Má malá Terulinko!
Já chci jen trochu citu.
Jak moc to znamená vědět,
že pro mě jsi tu.

Má malá Terulinko!
A ještě říct bych Ti chtěl,
jak moc zbytečný je Tvůj strach, že bych kdy na Tebe pozapomněl.

I kdybych musel jet pryč,
třeba i do ciziny,
navštívit Německo, Španělsko, Řecko, jen Ty budeš moje všecko.

Jenom Ty dobře víš,
jaký jsou moje city.
A proto říkám tu,
že hezčí než sluníčko... pro mě jsi TY.

Má malá Terulinko!
končím už s tím dopisem.
Ulož si jen na dno dušičky, u srdíčka, že tu jen pro Tebe jsem.
Autor Honzeek22, 07.06.2007
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ted uz tomu rozumim....vic...

11.06.2007 06:56:00 | Ele...r

Dost autentické vyznání

10.06.2007 08:32:00 | Megalo'R

Krásné...

07.06.2007 17:54:00 | Ele...r

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí