Déšť

Déšť

Anotace: ...

Chtěla jsem jít s tebou, ty jsi šel sám,
šel jsi jen v mikině, pak v dešti stál.
před oknem prosil o odpuštění,
chtěls jít sám, tak tady to máš.
Myslel sis že mě znáš.

Poslala jsem tě pryč v domnění,
že bude všechno v pohodě,
Ty jsi v dešti svých slz stál,
ze smutku si žíly podřezal.

další krutost.. ja vim... každopádně i naše učitelka říkala, že každej básník se zaměří na jedno téma a k němu se z většiny upne :)
Autor Vell, 07.06.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí