Proč

Proč

Anotace: Anotace

Sny,které snít se nedají,
osud,který přeplout se nedá,
láska,která je tak krásná a neprožitá,
krása,kterou nelze ukázat,
chytrost,která nenajde uplatnění,
smutek,který nepřinutí tě plakat,
polibek,který nelze zažít,
štěstí,které nemá čtyři lístky,
láska,tak bláznivá,
člověk,který je bázlivý,
smutek,který je zlý,
Osud,který si nejde vytvořit podle vlastních představ.
Autor AnGiE-AnGeL, 07.06.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí